H hytte

2 timers kjøring fra Oslo
Fantastisk tur- og skiterreng
Grenser til naturreservat
Preparerte skiløyper
Gode fiskemuligheter
Innhold

Hytte med bebygd flate på 144 kvm inkl. terrasser.  Brutto areal er 110 kvm, terrasser totalt 34 kvm hvorav ca halvparten er overbygget.  Hytten består av romslig stue med peis med ovnsinnsats, mulighet for egen tv stue (ved å redusere ett soverom).  Kjøkken med panoramavinduer og flott utsikt med kjøkkeninnredning fra N. Eggedal hyttemøbel eller Sigdal Kjøkken og peis som romdeler inn mot stuen. Romslig bad i tillegg til separat toalett/vaskerom, alternativt to fullstendige bad. 200 liter vv bereder og opplegg til vaskemaskin.  Mulighet for badstue. Entre med fliser/varmekabler.  Isolert sportsbod. Fire soverom med tilsammen feks 10 sengeplasser.  Hytta har all komfort med innlagt vann og strøm og tilkoblet renseanlegg, bilvei helt fram. 2 brøytede biloppstillingsplasser på egen tomt.  Torv på taket, som alle hytter i området.

Beliggenhet

EGGEDAL VESTFJELL har flott tur- og skiterreng i store uberørte naturområder. Hytteområdet grenser i sør til Norges største naturreservat TRILLEMARKA. Det betyr at store deler av naturområdene (fjell, fjellskog og annen uberørt natur) vil forbli urørt i generasjoner. Området fremstår i dag som et unikt og spennende turområde med mange vann og kontrastfylt natur. Du er midt i Theodor Kittelsens villmark hvor det er ro og stillhet! Stillhet som sannsynligvis vil verdsettes om mulig enda høyere i fremtiden, og som for mange av oss er en nødvendighet for å kunne fungere i en hektisk hverdag. I Trillemarka får man den rette villmarksfølelsen, samtidig som du har snaufjell for dager du ønsker det.

Generelt

Flott turområde både sommer og vinter. Eiendommen ligger vestvendt og usjenert med lang solgang. Preparerte skiløyper med spor like ved hytta. Om sommeren unike turmuligheter med mange vann. Området grenser til Trillemarka, Sør Norges største vernede naturområde.