Hemsehytte

2 timers kjøring fra Oslo
Fantastisk tur- og skiterreng
Grenser til naturreservat
Preparerte skiløyper
Gode fiskemuligheter
Innhold

Hytte med bebygd flate på 117,7 kvm inkl. overbygde terrasser.  Brutto areal er 83,7 kvm, terrasser totalt 34 kvm.  I tillegg kommer hems med gulvareal 24 kvm.  Hytten består av romslig stue/kjøkken i åpen løsning med kjøkkeninnredning fra N. Eggedal hyttemøbel og alt av hvitevarer integrert (ventilator, kjøl/frys, oppvask, varmluftsovn og induksjonstopp) Moderne peisovn med mye glass. Bad med baderomsinnredning med heldekkende servant, dusj, wc og høyskap med 200 l vv bereder -varmekabler/fliser på gulv. Opplegg for vaskemaskin. Romslig sportsbod . (Halve kan evnt. innredes til badstue). Hall med fliser og varmekabler, videre tre soverom med mulighet for tilsammen f.eks. 8 sengeplasser.  I tillegg soveplasser og/eller ekstra stue på romslig hems med bruttoareal på 24 kvm hvor det er ståhøyde og 2 vinduer som muligjør avdeling til 2 rom om ønskelig. Hytta har all komfort med innlagt vann og strøm, bilvei helt fram.  Torv på taket, som alle hytter i området.  Flott utsikt, flat og solrik tomt.

Beliggenhet

EGGEDAL VESTFJELL har flott tur- og skiterreng i store uberørte naturområder. Hytteområdet grenser i sør til Norges største naturreservat TRILLEMARKA. Det betyr at store deler av naturområdene (fjell, fjellskog og annen uberørt natur) vil forbli urørt i generasjoner. Området fremstår i dag som et unikt og spennende turområde med mange vann og kontrastfylt natur. Du er midt i Theodor Kittelsens villmark hvor det er ro og stillhet! Stillhet som sannsynligvis vil verdsettes om mulig enda høyere i fremtiden, og som for mange av oss er en nødvendighet for å kunne fungere i en hektisk hverdag. I Trillemarka får man den rette villmarksfølelsen, samtidig som du har snaufjell for dager du ønsker det.

Generelt

Flott turområde både sommer og vinter. Eiendommen ligger vestvendt og usjenert med lang solgang. Preparerte skiløyper med spor like ved hytta. Om sommeren unike turmuligheter med mange vann. Området grenser til Trillemarka, Sør Norges største vernede naturområde.