Hyttetun

2 timers kjøring fra Oslo
Fantastisk tur- og skiterreng
Grenser til naturreservat
Preparerte skiløyper
Gode fiskemuligheter
Innhold

På en av våre større tuntomter på 830 m.o.h. med vidsyn, men likevel lun beliggenhet og ekstremt lang solgang, har vi prosjektert å bygge eget hyttetun. Den vil bestå av hytte med oppstue samt gjestehytte i laft utformet som stabbur, eller årestue. Videre kombinert garasje/vedskjul i stav/laft, og eventuelt mindre bygg som skibod og lignende.

Dette er en sjelden mulighet for privatpersoner eller firmaer som vil ha en større eiendom for seg selv i fred og ro vekk fra alpinanlegg og hverdagens mas og jag.

Tunet oppføres i miljøvennlige materialer. Eiendommen vil ligge usjenert til med panoramautsikt over Trillemarka med mange vann, Gaustatoppen og Hardangervidda. Det kan avtales eksklusiv visning med grunneier som. står for all utbygging på eiendommen.

Beliggenhet

EGGEDAL VESTFJELL har flott tur- og skiterreng i store uberørte naturområder. Hytteområdet grenser i sør til Norges største naturreservat TRILLEMARKA. Det betyr at store deler av naturområdene (fjell, fjellskog og annen uberørt natur) vil forbli urørt i generasjoner. Området fremstår i dag som et unikt og spennende turområde med mange vann og kontrastfylt natur. Du er midt i Theodor Kittelsens villmark hvor det er ro og stillhet! Stillhet som sannsynligvis vil verdsettes om mulig enda høyere i fremtiden, og som for mange av oss er en nødvendighet for å kunne fungere i en hektisk hverdag. I Trillemarka får man den rette villmarksfølelsen, samtidig som du har snaufjell for dager du ønsker det.

Generelt

Flott turområde både sommer og vinter. Eiendommen ligger vestvendt og usjenert med lang solgang. Preparerte skiløyper med spor like ved hytta. Om sommeren unike turmuligheter med mange vann. Området grenser til Trillemarka, Sør Norges største vernede naturområde.