Tomter

2 timers kjøring fra Oslo
Fantastisk tur- og skiterreng
Grenser til naturreservat
Preparerte skiløyper
Gode fiskemuligheter
Tomter

Vi har eksklusive tuntomter som kan vurderes solgt for bygging av spesielle prosjekter og etter nærmere avtale med grunneier. Ved kjøp av tomt vil man ha mulighet til å oppføre hytte etter egne tegninger, spesialtilpasset den enkelte families egne behov.

Grunneier vil også ved denne typen prosjekter kunne være behjelpelig med oppføring av hytte. Vi kan sammen skape ”ditt drømmested”!

Ta kontakt for nærmere informasjon!

Beliggenhet

EGGEDAL VESTFJELL har flott tur- og skiterreng i store uberørte naturområder. Hytteområdet grenser i sør til Norges største naturreservat TRILLEMARKA. Det betyr at store deler av naturområdene (fjell, fjellskog og annen uberørt natur) vil forbli urørt i generasjoner. Området fremstår i dag som et unikt og spennende turområde med mange vann og kontrastfylt natur. Du er midt i Theodor Kittelsens villmark hvor det er ro og stillhet! Stillhet som sannsynligvis vil verdsettes om mulig enda høyere i fremtiden, og som for mange av oss er en nødvendighet for å kunne fungere i en hektisk hverdag. I Trillemarka får man den rette villmarksfølelsen, samtidig som du har snaufjell for dager du ønsker det.

Generelt

Flott turområde både sommer og vinter. Eiendommen ligger vestvendt og usjenert med lang solgang. Preparerte skiløyper med spor like ved hytta. Om sommeren unike turmuligheter med mange vann. Området grenser til Trillemarka, Sør Norges største vernede naturområde.